Аналітика сталого розвитку підприємств - Оніщенко, Кристина; Кущенко, Олена Іванівна (Ломжа : MANS, 2024)
У тезах розглядаються ключові аспекти стратегічного управління та впровадження інноваційних технологій в контексті сталого розвитку підприємств. Розглянуті теоретичні аспекти та основні концепції стратегічного управління, їх значення для успішного розвитку. Особлива увага приділена впровадженню стратегічного управління та інноваційних технологій через аналіз кейсів, що ілюструють практичний досвід і переваги цих підходів. Тези є цінним джерелом для фахівців з управління та стратегічного планування, а також для підприємств, які прагнуть досягти сталого розвитку шляхом інтеграції стратегічних методів та інноваційних підходів у свою діяльність.

In theses considers key aspects of strategic management and implementation of innovative technologies in the context of sustainable development of enterprises. Considered theoretical aspects and basic concepts of strategic management, their importance for successful development. Special attention is paid to the implementation of strategic management and innovative technologies through the analysis of cases illustrating the practical experience and advantages of these approaches. Theses is a valuable resource for management and strategic planning professionals, as well as for enterprises seeking to achieve sustainable development by integrating strategic methods and innovative approaches into their operations.
Оніщенко Кристина, здобувач вищої освіти першого бакалаврського рівня; Кущенко Олена Іванівна, науковий керівник, канд. економ. наук, доцент кафедри статистики, обліку та аудиту економічного факультету
Keywords: SOCIAL SCIENCES; сталий розвиток підприємств; стратегічне управління; інноваційні технології; кейси впровадження; sustainable development of enterprises; strategic management; innovative technologies; cases of implementation