Принципи відбору та створення навчальних текстів у посiбниках з наукового стилю мовлення для студентів-іноземців економічних спеціальностей - Черненко, І.І.; Черненко, И.И.; Chernenko, I.I. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центр міжнародної освіти, 2008)
У статті розглядаються проблеми створення навчального посібника з наукового стилю мовлення для студентів-іноземців економічних спеціальностей.
ПРИНЦИПИ ОТБОРА И СОЗДАНИЯ УЧЕБНЫХ ТЕКСТОВ В ПОСОБИЯХ ПО НАУЧНОМУ СТИЛЮ РЕЧИ ДЛЯ СТУДЕНТОВ-ИНОСТРАНЦЕВ ЭКОНОМИЧЕСКИХ СПЕЦИАЛЬНОСТЕЙ
Choosing principles and creation primary teaching texts of scientific language for foreign students majoring in economics.
The article concideres the problems of scientific language manual for foreign students majoring in economics.
Keywords: scientific-humanitarian style of scientific language; lingual-stylistic сharacteristics of the text; teaching text; научно-гуманитарный подстиль научной речи; лингвостилистические особенности текста; учебный текст; науково-гуманітарний пiдстиль наукового мовлення; лiнгвостилістичні особливості тексту; навчальний текст