Функціонування нетрадиційних рекреаційних об'єктів на території Харківської області - Некос, В.Ю.; Баскакова, Л.В. (Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна, 2009)
Рекреаційні властивості нетрадиційних рекреаційних об'єктів - садово-дачних товариств Харківської області визначаються через оцінку природних, соціальних та екологічних показників за розробленою методикою. Проаналізовано функціонування садово-дачних товариств на території чотирьох районів Харківської області, запропоновано шляхи оптимізації та перспективи подальшого розвитку садово-дачних ділянок в якості рекреаційних ресурсів.
Keywords: садово-дачні товариства; рекреаційні властивості