Крос-культурне дослідження ціннісних орієнтацій української та китайської студентської молоді - Павленко, В.Н.; Пуертас, С.Д.К. (My University, 2014)
У роботі проведено теоретичний аналіз і емпіричне дослідження присвячене особливостям цінностей китайської та української студентської молоді. Цінності розглядаються як стандарти, які відображують життєвий вибір культури. Результати дослідження показали, що цінності китайської молоді, на відміну від української, мають більш виражений консервативний характер, а цінності українських студентів відповідно більш динамічний.
Keywords: культурні цінності; індивідуальні цінності; досяжність цінностей; студентська молодь