Таким університет буде [1951] - Харківський державний університет імені О.М. Горького (Харків : Друкарня Харківського університету, 1951)
Макет будівлі Харківського державного університету ім. О.М. Горького на площі ім. Дзержинського (1951). Автори проекту архітектори В. Костенко, В. Ліпкін, О. Касьянов. «Харківська група Діпровузу закінчила розробку перед-проекту майбутньої будівлі Харківського державного університету імені О.М. Горького, який за рішенням Ради Міністрів Союзу РСР розміститься в колишньому Будинку проектів».
Сталінські кадри [газета] : орган партбюро, ректорату, комітету ЛКСМУ, профкому і місцевкому ХДУ ім. О.М. Горького. – Харків, 1947–1956. – По 1946 р. (включно) – «За більшовицькі кадри». З № 34 (1956) – «Харківський університет».
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Харківський університет; історія Харківського університету; Kharkіv University; History of Kharkiv University; Харківський університет (сторінками періодичних видань); Макет будівлі Харківського державного університету ім. О.М. Горького на площі ім. Дзержинського