Концепти ГЕРОЙ та АНТИГЕРОЙ в американському кінодискурсі: когнітивний і прагматичний аспекти (автореферат) - Котова, І.А. (My University, 2017)
Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидат філологічних наук за спеціальністю 10.02.04 – германські мови