Управління розвитком персоналу організації - Завадська, Карина Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Актуальність даної теми визначена тим, що, всупереч провідній ролі кваліфікованого персоналу в нинішній економіці, його розвиток малорозвинений, але персонал грає ключову роль в успішності підприємства. Метою дослідження є теоретичне узагальнення та розробка обґрунтованих рекомендацій щодо вдосконалення системи розвитку персоналу в організації. Об’єкт дослідження – система управління розвитком персоналу організації. Предметом дослідження постають теоретичні та прикладні аспекти вдосконалення управління розвитком персоналу ТОВ «ЮРАН Пульс».
Керівник наукової роботи: Жадан Олександр Васильович, доктор наук з державного управління, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; ТОВ «ЮРАН Пульс»; управління розвитком персоналу організації; система управління розвитком персоналу організації «ЮРАН Пульс»