Тайм-менеджмент : навчальний посібник [Електронне видання] - Крикун, Ольга Олександрівна; Krykun, Olga; Медяник, Юлія Геннадіївна; Medianyk, Yuliia (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2026)
У навчальному посібнику зібрані теми лекцій, які розкривають основні підходи щодо застосування принципів та методів тайм-менеджменту, виявлення причин дефіциту часу, виділено критерії ефективного тайм-менеджменту. Мета подачі матеріалу дозволяє надати системне уявлення про вміння організувати робочий і виділити час на особисті справи, вироблення навиків самоорганізації, мотивації, розстановки пріоритетів, делегування повноважень, контролю і оцінки особистих показників діяльності. Наведений матеріал буде корисним для здобувачів вищої освіти, викладачам закладів вищої освіти, а також керівникам різних рівнів управління.

The textbook contains lecture topics that reveal the main approaches to the application of time management principles and methods, identifying the causes of time shortages, and highlighting the criteria for effective time management. The purpose of the material is to provide a systematic understanding of the ability to organize work and allocate time for personal matters, develop self-organization skills, motivation, prioritization, delegation of authority, control and evaluation of personal performance indicators. The material provided will be useful for higher education applicants, lecturers of higher education institutions, as well as managers of various levels of management.
Time management : lecture notes [Electronic edition]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; управління; менеджер; організація часу; методи; інструменти; management; manager; time organization; methods; instruments