Десимволізація як засіб комічного в мові української весільно-обрядової поезії - Мокрушина, П.В. (Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2009)
Мокрушина Поліна Володимирівна – студентка IV курсу філологічного факультету (відділення української мови та літератури) Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, науковий керівник – доц. Калашник Ю. І.
Keywords: десимволізація; засіб комічного в мові; українська весільно-обрядова поезія