Маркетинговий підхід до аналізу бізнес-моделей - Огнєв, Антон Андрійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Мета кваліфікаційної роботи магістра полягає у розробці маркетингового підходу до аналізу БМ для визначення спрямування її вдосконалення, що дозволяє координувати дії учасників міжфірмової взаємодії відповідно до інтересів кінцевого споживача. Об'єктом дослідження є створення та надання цінності кінцевому споживачу, яке здійснюється компаніями на вітчизняному офтальмологічному ринку. Предметом дослідження виступає процедура аналізу БМ для обґрунтування напрямів її вдосконалення.
Керівник наукової роботи: Дорошенко Ганна Олександрівна, доктор економічних наук, професор кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; ТОВ «ДАНА»; маркетинговий підхід до вдосконалення БМ ТОВ «ДАНА»; бізнес-модель