Вдосконалення системи управління організацією в умовах воєнного стану - Дащенко, Ілля Анатолійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
В умовах воєнного стану організації стикаються з численними проблемами, такими як дестабілізація ринків, порушення ланцюгів постачання, зміна умов праці та зменшення фінансових ресурсів. Усі ці фактори потребують адаптації та вдосконалення системи управління, щоб забезпечити стійкість та конкурентоспроможність організації. Метою дослідження є вдосконалення системи управління ТОВ "УКРАНАЛІТИКА" в умовах воєнного стану шляхом аналізу поточного стану та розробки рекомендацій для підвищення її ефективності. Об'єкт дослідження: система управління ТОВ "УКРАНАЛІТИКА". Предмет дослідження: процеси вдосконалення системи управління ТОВ "УКРАНАЛІТИКА" в умовах воєнного стану.
Improving the organization's management system under martial law
Керівник кваліфікаційної роботи: Тернова Ірина Анатоліївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки і менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; менеджмент організацій; management of organizations; управління організацією в умовах воєнного стану; managing an organization under martial law; ефективність системи управління; the effectiveness of the management system