Бонітування ґрунтів як складова частина економічної оцінки земель сільськогосподарського призначення - Помаз, Р.Ю. (My University, 2011)
В статье проанализирована связь бонитировки почв и экономической оценки земель сельскохозяйственного использования. Приведен пример почвенной карты с анализом агропроизводственных групп почв
Keywords: бонітування; економічна оцінка земель; агровиробничі групи