Інституційна інфраструктура забезпечення стабільності публічних фінансів: до постановки проблеми - Хмельков, Андрій Володимирович (ХНУ імені В.Н.Каразіна, 2014)
У статті піднімається проблема, пов'язана із стабільністю публічних фінансів. Вирішенням вказаної проблеми бачиться наявність інституціональної інфраструктури, яка забезпечила б шукану стабільність об'єкту дослідження.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; публічні фінанси; інституціональна інфраструктура; стабільність публічних фінансів; інституціональна інфраструктура публічних фінансів