Аналіз рекламної діяльності туристичної фірми «Сім континентів» - Дяченко, Анастасія Ігорівна; Dyachenko, A. I. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У дипломній роботі розглянуто теоретичні та практичні аспекти організації рекламної діяльності туристичних підприємств. У першому розділі досліджено сутність поняття реклами, її класифікацію та засоби поширення, представлено світовий досвід організації рекламної діяльності, а також розглянуто особливості організації рекламної діяльності туристичних підприємств та методи оцінки її ефективності. Другий розділ присвячено аналізу рекламної діяльності туристичної фірми «Сім континентів». Наведено загальну характеристику її виробничо-господарської діяльності, проаналізовано існуючу систему організації реклами, визначено її сильні та слабкі сторони. Запропоновано проект удосконалення рекламної діяльності фірми, розроблено комплекс конкретних заходів із врахуванням сучасних тенденцій ринку, а також проведено оцінку ефективності запропонованих рішень. Результати дослідження можуть бути використані туристичними компаніями для підвищення результативності рекламних кампаній і зміцнення ринкових позицій.

The thesis considers theoretical and practical aspects of organizing the advertising activities of tourist enterprises. The first section examines the essence of the concept of advertising, its classification and means of distribution, presents world experience in organizing advertising activities, and also considers the features of organizing advertising activities of tourist enterprises and methods for assessing its effectiveness. The second section is devoted to the analysis of the advertising activities of the tourist company 'Seven Continents'. A general characteristic of its production and economic activities is given, the existing system of organizing advertising is analyzed, its strengths and weaknesses are identified. A project for improving the company's advertising activities is proposed, a set of specific measures is developed taking into account modern market trends, and the effectiveness of the proposed solutions is also assessed. The results of the study can be used by tourist companies to increase the effectiveness of advertising campaigns and strengthen market positions.
Analysis of the advertising activities of the tourist company 'Seven continents'
Керівник: Євтушенко Олена Віталіївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри світової політики, дипломатії та туристичного бізнесу
Keywords: SOCIAL SCIENCES; аналіз; рекламна діяльність; туристична фірма; сім континентів; аспекти організації рекламної діяльності; аnalysis; advertising activities; tourist company; seven continents; advertising activities of tourist enterprises