Менеджмент банкрутства підприємства - Воронін, Владислав Віталійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Сучасна економічна динаміка характеризується нестабільністю та ризиками, які можуть призвести до фінансових труднощів і, в кінцевому рахунку, до банкрутства компаній. Менеджмент банкрутства залишається новим поняттям, ще не повністю розробленим. Мета кваліфікаційної роботи є теоретичне дослідження основних аспектів менеджменту банкрутства з метою виявлення сучасних тенденцій, визначення проблем та розробки рекомендацій для ефективного менеджменту банкрутства. Об'єкт дослідження – процес банкрутства підприємства. Предмет дослідження – механізм, методи та процес управління банкрутством підприємства.
Enterprise bankruptcy management
Керівник кваліфікаційної роботи: Нескородєв Семен Миколайович, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; банкрутство; bankruptcy; менеджмент банкрутства; bankruptcy management; менеджмент організації; organization management; процедура санації; rehabilitation procedure; процедура ліквідації; liquidation procedure