Жанрово-стилістичні та культурологічні особливості перекладу романів-антиутопій - Вотінова, Д.О. (My University, 2018)
Дисертацію присвячено вивченню жанрово-стилістичних та культурологічних особливостей романів-антиутпій в англо-українському перекладі.
Keywords: антиутопія; асоціативне мапування; жанрово-стилістична домінанта; культурологічні чинники; перекладацька домінанта; ретрансляційна гіпотеза; стратегія перекладу; фантастична художня картина світу