Розвиток соціального медіа маркетингу (SMM) в організації - Кучеренко, Вероніка Валеріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуті питання, пов’язані з особливостями формування, організації та розвитку соціального медіа маркетингу в умовах зростання конкуренції та цифровізації ринку. Проаналізовані фактори, що впливають на ефективність SMM-діяльності підприємства, здійснено оцінку сучасного стану соціальних мереж ТОВ «Нова Пошта», досліджено інструменти просування, структуру аудиторій та ключові тенденції в організації онлайн-комунікацій. Проведено порівняльний аналіз підходів до побудови SMM-стратегій та визначено проблеми, які стримують розвиток маркетингової діяльності в соціальних мережах.
Керівник: Мозгова Галина Валентинівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; соціальний медіа маркетинг; маркетингова діяльність; контентна політика; соціальні мережі; просування; аудиторія; стратегія; інструменти SMM; комунікації