Дюба, Микита АндрійовичDuba, M. A.2025-01-082023Дюба, Микита Андрійович. Бізнес план відкриття кафе-хостелу : кваліфікаційна робота бакалавра : спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» : освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа» / М. А. Дюба ; кер. Н. В. Гревцева. – Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023. – 45 с.https://ekhnuir.karazin.ua/handle/123456789/19581Керівник: Гревцева Наталія В’ячеславівна, кандидат технічних наук, професор кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи (кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій)Робота присвячена розробці бізнес плану відкриття кафе-хостела. Висвітлено особливості та специфіка формату даного закладу. Розроблено бізнес план відкриття кафе-хостелу. Проаналізовані загрози, можливості та фінансові перспективи проєкту.The work is devoted to the development of a business plan for opening a cafe hostel. Features and specifics of the format of this institution are highlighted. A business plan for opening a cafe-hostel has been developed. Analyzed threats, opportunities and financial prospects of the project.ukSOCIAL SCIENCESбізнес-планкафе-хостелконцепція кафе-хостелуменю та цінова політикаінвестиційні витратиджерело фінансуваннямаркетингова стратегіяплан просуванняризикиметоди зменшення ризиківточка беззбитковостінеобхідні вкладенняприбуток проектурентабельність проектутермін окупності проектуБізнес план відкриття кафе-хостелуBusiness plan for opening a cafe-hostelOther