Исследование внешнеэкономической деятельности стран – членов АСЕАН - Чжан Чже (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2012)
В работе исследованы особенности внешнеэкономической деятельности стран-членов АСЕАН, проанализирована динамика макроэкономических показателей, структура экспорта и импорта, а также определена роль объединения в мировой экономике. Установлено, что страны АСЕАН демонстрируют высокие темпы роста, но остаются зависимыми от глобальных экономических факторов.

У роботі досліджено особливості зовнішньоекономічної діяльності країн-членів АСЕАН, проаналізовано динаміку макроекономічних показників, структуру експорту та імпорту, а також визначено роль об’єднання у світовій економіці. Встановлено, що країни АСЕАН демонструють високі темпи економічного зростання, однак залежать від глобальних економічних процесів.
Дослідження зовнішньоекономічної діяльності країн – членів АСЕАН
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; исследование внешнеэкономической деятельности; внешнеэкономическая деятельность; страны – члены АСЕАН; АСЕАН (Ассоциация государств Юго-Восточной Азии); дослідження зовнішньоекономічної діяльності; зовнішньоекономічна діяльність; країни – члени АСЕАН; АСЕАН (Асоціація держав Південно-Східної Азії)