Правові засади функціонування органів публічної влади на деокупованих територіях : методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за спеціальністю D4 «Публічне управління та адміністрування» освітньо-професійної програми «Публічне управління на деокупованих територіях» [Електронний ресурс] - Клімова, Світлана Миколаївна; Klimova, S. M. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2026)
Наведено перелік тем та основних питань, які будуть розглянуті під час практичних занять та самостійної роботи з дисципліни, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом всього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендовану літературу. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності D4 «Публічне управління та адміністрування» другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми «Публічне управління на деокупованих територіях».

The publication provides a list of topics and key issues to be covered during practical classes and independent work within the discipline, the procedure for assessing learning outcomes, the distribution of points throughout the entire period of study, and recommended literature. It is recommended for higher education students in the D4 specialty “Public Management and Administration” at the second (Master’s) level within the Educational and Professional Program “Public Administration in De-occupied Territories”.
Legal framework for the functioning of public authorities in de-occupied territories : methodological guidelines for practical classes and independent work for higher education students of the second (master’s) level, specialty D4 “Public management and administration”, educational and professional program “Public administration in de-occupied territories” [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; органи публічної влади; державна влада; центральні органи виконавчої влад; органи місцевого самоврядування; публічна служба; публічне управління та адміністрування; деокуповані території; відновлення; адміністративна процедура; адміністративні акти; юридична відповідальність; перехідне правосуддя; адміністративне судочинство; правоохоронні органи; public authorities; state power; central executive authorities; local self-government bodies; public service; public management and administration; de-occupied territories; recovery; administrative procedure; administrative acts; legal liability; transitional justice; administrative justice; law enforcement agencies