Соціальне підприємництво в Україні - Каневський, Денис Євгенович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
За останні кілька десятиліть СП у різних країнах стало безпрецедентним каталізатором соціальних змін. Використовуючи ринкові стратегії і інноваційні підходи, вони продемонстрували свою здатність вирішувати гострі соціальні проблеми абсолютно новими, максимально ефективними методами без залучення державних ресурсів. Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є розробка рекомендацій щодо вирішення існуючих проблем розвитку СП в Україні. Об'єктом дослідження кваліфікаційної роботи бакалавра є СП. Предмет дослідження кваліфікаційної роботи бакалавра є проблеми та шляхи розвитку СП в Україні.
Social entrepreneurship in Ukraine
Керівник наукової роботи: Пєнська Ірина Олександрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; підприємництво; entrepreneurship; корпоративна соціальна відповідальність; corporate social responsibility; некомерційна організація; non-profit organization; товариство с обмеженною відповідальністю; limited liability company