Актуальні проблеми туристичного бізнесу : міжнародна науково-практична конференція молодих вчених (16 ; 2012 ; Харків) : матеріали - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В. Н.Каразіна, 2012)
Матеріали VI міжнародної конференції містять результати досліджень молодих вчених різних регіональних центрів України та Російської Федерації. У публікаціях аналізуються актуальні проблеми функціонування туристичної сфери, її ресурсне забезпечення, сучасний стан та перспективи розвитку регіональних, національних та міжнародних туристичних ринків.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; туризм; туристический бизнес; Європейський Союз; тематичні парки; туристичні компанії; сільський зелений туризм; сільський туризм; зелений туризм; релігійний туризм; туристичний ринок України; культурно-пізнавальний туризм; готельно-ресторанного господарства; вендінг-автомати; маркетинг послуг; санаторно-курортні підприємства; стратегічне планування в туризмі; перспективна туристична дестинація; історико-культурна дестинація; світовий ринок туристичних послуг; туристичний оператор; співробітництво України та Грузії в сфері туризму; історико-культурний потенціал регіону; полонина Боржава; історико-культурний заповідник «Запорізька Січ»; туристичний кластер; готельне господарство Японії; рекреаційно-туристська діяльність; античні міста Північного Причорномор’я; музеєфікація; подієвий туризм; аттрактивність регіону; круїзний туризм; природно-заповідний фонд Харківської області; туристичний ринок Україна-Туреччина; франчайзинг у туристичній індустрії; санаторно-курортна газель Карпатського регіону; «Spa&Wellness» послуги; соціально-психологічні методи управляння; Херсонський туристично-рекреаційний регіон; кадастр туристичних ресурсів; діловий туризм в Україні