Вплив Всесвітньої туристичної організації на розвиток туроперейтингу в Україні - Шульга, Н.В.; Осінська, К.А. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2019)
Розвиток туроперейтингу в Україні набуває небачених масштабів, тому що наша країна має унікальний комплекс історичних, культурних та природних пам’яток, значні рекреаційні можливості, що сформувалися завдяки географічному положенню та історичному розвитку держави. Важливою особливістю туристичного потенціалу країни також є те, що Україна поєднує в собі красу степової та лісної природних зон, а також гірські пейзажі. Окремі її регіони є дуже привабливими для туристів, зокрема для іноземних.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; норвезько-українська конференція; Всесвітня туристична організація; туроперейтинг в Україні; Україна