Особливості поведінки юнаків в конфліктних ситуаціях з різним рівнем задоволеності життям - Колісник, Д. А. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
В роботі було досліджено особливості поведінки юнаків в конфліктних ситуаціях з різним рівнем задоволеності життям. Було вивлено, що юнаки з низьким рівнем задоволеності життям є більш конфліктними. Також було виявлено, що юнаки з низьким рівнем задоволеності життям частіше приносять власні інтереси в жертву поступаючись іншим заради збереження гармонійних стосунків. А юнаки з високим рівнем частіше домовляються на основі взаємних поступок, зберігаючи баланс інтересів сторін.
Peculiarities of the behavior of young people in conflict situations with different levels of life satisfaction
Керівник роботи: Павленко Валентина Миколаївна, кандидат психологічних наук, професор кафедри прикладної психології
Keywords: SOCIAL SCIENCES; юнаки з низьким рівнем задоволеності життям; young men with a low level of life satisfaction; конфліктні ситуації; conflict situations; задоволенність життям; life satisfaction; поведінка в конфліктних ситуаціях; behavior in conflict situations