Європейська інтеграція : збірник практичних завдань : навчально-методичний посібник - Матросова, Людмила Миколаївна; Крикун Ольга Олександрівна; Максімова, Марина Валеріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2021)
Збірник містить практичні завдання, що дозволяють здобувачам вищої освіти оволодіти теорією та еволюцією створення Європейського Союзу,забезпечують засвоєння ними основних регулятивних документів Євроспільноти, сутності європейських інтеграційних процесів, напрямів співпраці країн-членів ЄС та країн, що знаходяться на шляху до вступу в Європейський Союз. Наведений матеріал буде корисним для здобувачів вищої освіти, викладачів закладів освіти, а також керівникам, які бажають поглибити свої знання щодо сучасних тенденцій розвитку євроінтеграційних процесів.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; Європейський Союз; європейська інтеграція; ЄС; історія ЄС; право ЄС; органи ЄС; інститути ЄС; політика ЄС; глобалізація; вступ України до ЄС