Методичні рекомендації до виконання аудиторних практичних та семінарських занять з дисципліни «Мотиваційний менеджмент» для здобувачів вищої освіти галузі знань 73 Менеджмент спеціальності 073 «Менеджмент» - Сукрушева, Ганна Олегівна (Харків : КП Міська друкарня, 2022)
Методичні рекомендації складено для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» другого (магістерського) рівня вищої освіти. В методичних рекомендаціях подано методичні та довідкові матеріали, необхідні для аудиторних занять з дисципліни «Мотиваційний менеджмент». Методичні рекомендації розраховані для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, викладачів.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; менеджмент; мотиваційний менеджмент; заробітна плата; оплата праці; тарифні умови; посадові оклади; грейди