Бібліографічні та бібліографознавчі праці В. М. Грамми (до 80-річчя від дня народження) - Глибицька, С.Б. (Київ, 2017)
Віктор Микитович Грамма (нар. 1.05.1937) - відомий харківський біолог, природоохоронець, бібліограф.
Стаття присвячена бібліографічній та бібліографознавчій діяльності кандидата біологічних наук, природоохоронця та бібліографа В. М. Грамми.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Грамма Віктор Микитович; история библиотек; харківський біолог; природоохоронець; бібліограф