Фізичне виховання навчанню техніки класичного двоборства у гирьовому спорті : методичні вказівки до організації та планування самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня та освітнього ступеня «молодший бакалавр» денної форми здобуття освіти [Електронний ресурс] - Деревенець, Сергій Миколайович; Derevenets, Serhiy (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У методичних вказівках розглянута техніка вправ з класичного двоборства у гирьовому спорті, вдосконалення спеціальних фізичних якостей у чоловіків гирьових жонглерів. Розглянута методика навчання студентів в оволодінні поштовхом і ривку гирь, представлені плани тренувань для вдосконалення та відпрацювання вправ з гирьового спорту. Методичні рекомендації призначені для студентів ННІ «УІПА» ХНУ ім. Каразіна, тренерам і викладачам закладів вищої освіти.

Methodical instructions consider the technique of exercises from classical dueling in kettlebell sports, improvement of special physical qualities of male kettlebell jugglers. The method of training students in mastering the push and jerk of kettlebells is considered, training plans for improving and working out exercises in kettlebell sports are presented. Methodological recommendations are intended for students of the National Institute of Scientific Research "UIPA" of KhNU named after Karazin, coaches and teachers of higher education institutions.
Physical education for teaching the technique of classical wrestling in kettlebell sport : methodological guidelines for organizing and planning independent work for students of higher education of the first (bachelor's) level and the educational degree "junior bachelor" of full-time education [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS::Sports; гирьове жонглювання; гирьовий спорт; фізична підготовка; вибухова сила; швидкісно-силова витривалість; kettlebell juggling; kettlebell sport; physical training; explosive strength; speed-strength endurance