Знаки зодіаку в художній культурі - Бережна, Софія Олексіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета цієї дипломної роботи полягає у визначенні значення знаків Зодіаку в мистецтві та їх ролі в культурі.
Керівник роботи : Перепелиця Олег Миколайович, доктор філософських наук, професор
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; знаки Зодіаку; культура Середньовіччя і Ренесансу; зодіакальні символи; «ЗОРЯНА МАНТІЯ»; художня культура