Единый налог : новые правила работы - Качура, М. А. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2012)
В статье исследуются особенности функционирования упрощенной системы налогообложения в Украине после изменений, введенных с 2012 года. Проанализированы новые правила применения единого налога, классификация плательщиков, ставки и порядок отчетности. Определено влияние изменений на налоговую нагрузку и развитие малого бизнеса.

У статті досліджено особливості функціонування спрощеної системи оподаткування в Україні після змін, запроваджених з 2012 року. Проаналізовано нові правила застосування єдиного податку, класифікацію платників, ставки та порядок звітності. Визначено вплив змін на податкове навантаження та розвиток малого бізнесу.
Єдиний податок : нові правила роботи
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; единый налог; упрощенная система налогообложения; малый бизнес; налоговая политика; Украина; єдиний податок; спрощена система оподаткування; малий бізнес; податкова політика; Україна