Забруднення атмосферного повітря - Клименко, В.Г.; Цигічко, О.Ю. (My University, 2010)
У методичній розробці подані основні терміни і поняття, методика оцінки забруднення атмосферного повітря. Методична розробка рекомендується для студентів-географів, які вивчають спецкурс «Екологічна оцінка природних ресурсів».