Формування та реалізація державної політики соціальної адаптації ветеранів до цивільного життя - Зябрєв, Вадим Валентинович; Ziabriev, Vadym Valentynovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою даного дослідження є комплексний аналіз процесу формування та реалізації державної політики соціальної адаптації ветеранів в Україні крізь призму публічного управління та адміністрування, з урахуванням викликів гібридних загроз. Об'єктом дослідження є державна політика соціальної адаптації ветеранів до цивільного життя. Предметом дослідження є формування та реалізація державної політики соціальної адаптації ветеранів до цивільного життя.
Formation and implementation of the state policy of social adaptation of veterans to civilian life
Науковий керівник роботи: Білоконь Михайло Вячеславович, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science; формування політики; реалізація політики; державна політика соціальної адаптації ветеранів; адаптація ветеранів до цивільного життя