Складові ефективної наукової діяльності: тематика, ресурси, гранти, партнери, публікації, презентація, час - Тихонкова, І.; Tykhonkova, I. (Інформаційні та аналітичні ресурси. Clarivate Analytics., 2018)
Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 15 лютого 2018 року.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Наукова діяльність; Де знайти партнера для гранту?; Яка тема більш актуальна?; Ресурси Web of Science; Вимоги до опублікування результатів на здобуття ступеню кандидата наук; Про затвердження Порядку присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам; Які установи мають доступ до Web of Science за результатами конкурсу МОН через ДНТБ; Коли і ким створена створена Web of Science; Список Джефрі Білла; Платформа Web of Science; Індекс Гірша (h-index) J. E. Hirsch; Як опублікуватися в журналі проіндексованому у Web of Science?; Чому складно оцінювати здобутки науковця?; Експорт статей в ORCID і чому не варто додавати їх вручну; Збереження в ResearcherID; Звіт за цитуванням для статей що в WoS CC; Clarivate Analytics