Читальний зал довідково-бібліографічного відділу ЦНБ (70-ті роки) - Харківський університет, Центральна наукова бібліотека (Харків, 1970)
З архіву Музею історії Харківського університету. Інвентарна картка.
Keywords: Харківський університет; історія Харківського університету; університетська бібліотека; бібліотека Харківського університету; довідково-бібліографічний відділ; читальний зал