Гнучкі форми зайнятості як інструмент адаптації організації до змін на ринку праці - Шевченко, Валентина Андріївна; Shevchenko, Valentyna (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Магістерська робота присвячена дослідженню гнучких форм зайнятості та їхнього впливу на ринок праці України. Розглянуто теоретичні аспекти впровадження гнучких та нестандартних форм зайнятості, їхні переваги та недоліки, проаналізовано сучасний стан застосування гнучких форм зайнятості, особливо в контексті інноваційної економіки та цифрових технологій, досліджено вдосконалення механізмів використання гнучкої зайнятості, включаючи її перспективи розвитку та питання охорони праці.
Flexible forms of employment as a tool for adapting the organization to changes in the labor market
Науковий керівник роботи: Покотило Тетяна Василівна, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри управління персоналом та економіки праці
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; охорона праці; цифрові технології; інновації; гнучкі форми зайнятості