Педагогічний тренінг - Веретенко, Т.Г.; Манойло, І.С. (My University, 2015)
Навчальний посібник «Педагогічний тренінг» - це збірник допоміжних матеріалів для самостійної роботи студентів при вивченні курсу «Загальна педагогіка», спецкурсів «Методика виховної роботи в школі», «Організація та управління навчально-виховним процесом у різних типах навчальних закладів». Кожна запропонована тема посібника націлена на самостійну творчу роботу студента, на співробітництво викладача зі студентами. Посібник містить тести, завдання для самоконтролю, педагогічні ситуації та вправи до занять з певної теми, які формують у студента уміння та навички, що дозволять їм орієнтуватися у ході уроку, оцінити дії учасників навчального процесу з очки зору психолого-педагогічної відповідальності та обґрунтованості. Посібник може бути використаний для організації самостійної роботи не лише студентів, а й слухачів курсів підвищення кваліфікації.