Розвиток транспортно-логістичної інфраструктури вантажних перевезень у країнах ЄС - Гацько, Дар`я Петрівна (Харків : ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2024)
Мета дослідження є визначення перспектив розвитку транспортно-логістичної інфраструктури вантажних перевезень у країнах ЄС.
Керівник : Зайцева Анна Сергіївна, доктор економічних наук, доцент, завідувач і професор кафедри
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; транспортно-логістична інфраструктура вантажних перевезень; «Зелений курс» розвитку транспортно-логістичної інфраструктури країн ЄС; вантажні перевезення в країнах ЄС