Розробка проєкту готелю «Lacedaemon» з реабілітаційним центром опорно-рухового апарату у місті Берегово - Рижов, Сергій Максимович; Ryzhov, S. M. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Кваліфікаційну роботу бакалавра присвячено розробці комплексного засобу розміщення. В роботі представлено бізнес план комплексного засобу розміщення, зроблено аналіз ринку та сегмент споживачів, представлено концепція комплексного засобу розміщення також проведені всі необхідні розрахунки, було складено SWOT-аналіз підприємства, розроблено організаційну структуру та зроблені необхідні висновки щодо доцільності створення подібного закладу на території України.

The bachelor's qualification work is devoted to the development of a complex means of accommodation. The work presents the business plan of the complex accommodation facility, analyzes the market and consumer segment, presents the concept of the complex accommodation facility, all the necessary calculations are also carried out, a SWOT analysis of the enterprise is compiled, the organizational structure is developed and the necessary conclusions are drawn regarding the feasibility of creating a similar facility on the territory of Ukraine.
Development of a hotel «Lacedaemon» with a musculoskeletal rehabilitation center in Beregovo
Керівник: Горєлков Дмитро Вікторович, кандидат технічних наук, доцент кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи
Keywords: SOCIAL SCIENCES; комплексний засіб розміщення; оздоровчий або реабілітаційний центр; готель; аналіз; фінанси; витрати та прибуток; complex accommodation; health or rehabilitation center; hotel; analysis; finances; costs and profit