Політичні системи та режими зарубіжних країн новітнього часу - Миколенко, Д.В. (Харківський національний університет, 2009)
У виданні надано загальну схему вивчення спеціального курсу: плани лекцій, завдання для самостійної роботи, питання до іспиту, критерії оцінювання знань. Рекомендовані джерела та література сприятимуть кращому вивченню матеріалу та отриманню студентами глибоких знань.
Keywords: політична система; політичний режим; демократія; авторитаризм; тоталітаризм