Іноземні мови у світовому економіко-правовому просторі. Вип. 10 : електронний збірник студентських наукоих статей [Електронне видання] - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
У збірнику вміщено наукові статті студентів, які досліджують актуальні проблеми міжнародної економіки та міжнародних економічних відносин, туристичного бізнесу, реклами, PR і міжнародного права на матеріалі іншомовних публікацій. Для магістрантів і аспірантів.
Електронний збірник студентських наукових статей українською, англійською, китайською, німецькою, французькою мовами. Статті друкуються в авторській редакції
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Linguistic subjects::Linguistics; LAW/JURISPRUDENCE; діджиталізація; екологічна політика; Європейській Союз; імідж України; інвестиційний ринок; індустрія туризму; іноземні мови; інформаційна війна; міжнародні економічні відносини; публічна дипломатія; російсько-українська війна; соціальні мережі; франчайзінг; digitalization; environmental policy; foreign languages; franchising; image of Ukraine; information war; international economic relations; investment market; public diplomacy; social networks; the European Union; the russian-ukrainian war; tourism industry