Професійна підготовка фахівців з цифрових технологій для викладання вибіркового освітнього модуля «Основи растрової графіки» у закладах професійно-технічної освіти - Леонтьєв, Сергій Сергійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Об'єктом дослідження є процес професійної підготовки фахівців з цифрових технологій для викладання вибіркового освітнього модуля «Основи растрової графіки» у закладах професійно-технічної освіти. Предметом дослідження є методика професійної підготовки фахівців з цифрових технологій для викладання вибіркового освітнього модуля «Основи растрової графіки» у закладах професійно-технічної освіти. Мета дослідження – теоретично обґрунтувати та частково перевірити методику професійної підготовки фахівців з цифрових технологій для викладання вибіркового освітнього модуля «Основи растрової графіки» у закладах професійно-технічної освіти.

The object of the study is the process of professional training of digital technology specialists for teaching the elective educational module «Fundamentals of Raster Graphics» in vocational education institutions. The subject of the study is the methodology of professional training of digital technology specialists for teaching the elective educational module «Fundamentals of Raster Graphics» in vocational education institutions. The purpose of the study is to theoretically substantiate and partially test the methodology of professional training of digital technology specialists for teaching the elective educational module «Fundamentals of Raster Graphics» in vocational education institutions. As a result of the study, laboratory work was developed for teaching the elective educational module «Fundamentals of Raster Graphics».
Professional training of digital technology specialists for teaching the elective educational module "Fundamentals of Raster Graphics" in vocational education institutions
Керівник роботи: Коломієць Валерій Віталійович, кандидат технічних наук, доцент кафедри електромеханічних та комп'ютерних систем Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту УІПА
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; растрова графіка; raster graphics; професійна підготовка; professional training; цифрові технології; digital technologies; методична розробка; methodological development