Суспільно-географічні особливості міграції населення Полтавської області - Нємець, Л.М.; Барило, І.М. (My University, 2014)
Проаналізовано динаміку міграційних процесів у Полтавській області за період 2007-2012 років. Проведено порівняльний аналіз показників сальдо міграції в розрізі адміністративних районів області. Охарактеризовано особливості та виявлено відмінності внутрішньорегіональної, міжрегіональної та міждержавної міграції населення в регіоні. Названі основні передумови формування сучасної міграційної ситуації в Полтавській області
Часопис соціально-економічної географії: Міжрегіональний збірник наукових праць. – Харків: Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2014
Keywords: міграції населення; сальдо міграції; внутрішньорегіональна міграція; міжрегіональна міграція; міждержавна міграція