Особливості організації діяльності правоохоронних органів в умовах інформаційного суспільства - Богомолов, Сергій Володимирович; Bohomolov, Serhii (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
У роботі розкрито теоретичні засади організації діяльності правоохоронних органів в умовах інформаційного суспільства, зокрема суть інформаційної безпеки в правоохоронній сфері. Проведено аналіз сучасного стану інформаційного забезпечення органів Міністерства внутрішніх справ України, виявлено проблеми інформаційної безпеки. Окрему увагу приділено напрямам модернізації організаційно-правового забезпечення правоохоронних органів, розглянуто розвиток електронної інформаційної взаємодії та засоби ефективного захисту інформаційного простору. Запропоновано практичні кроки щодо підвищення ефективності інформаційної підтримки у діяльності правоохоронних структур.
Peculiarities of the organization of law enforcement agencies in the conditions of the information society
Науковий керівник: Клімова Світлана Миколаївна, доктор юридичних наук, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES; правоохоронні органи; інформаційна безпека; інформаційно-комунікаційні системи; Міністрество внутрішніх справ