Інклюзивна освіта та професійна перекваліфікація ветеранів з інвалідністю: державні механізми забезпечення - Саприкіна, Ольга Іванівна; Saprykina, Olha Ivanivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою роботи є комплексний аналіз теоретичних засад, інституційної архітектури, практичного досвіду та системних викликів державних механізмів забезпечення інклюзивної освіти та професійної перекваліфікації ветеранів з інвалідністю в Україні з розробкою науково обґрунтованих рекомендацій щодо підвищення їх ефективності.
Inclusive education and professional retraining of veterans with disabilities: state mechanisms provision
Науковий керівник роботи: Величко Лариса Юріївна, доктор юридичних наук, професор кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; інклюзивна освіта ветеранів; професійна перекваліфікація ветеранів; механізми публічного управління