Міжособові стосунки «викладач-студент» як складова частина ефективного навчання у ВУЗі - Павлова, Л.В.; Сергеєва, О.А. (My University, 2016)
У статті розглядаються особливості взаємовідносин між викла- дачем і студентом і вплив цих взаємовідносин на процес навчання. Особлива увага приділяється навичкам та вмінням, необхідним для розвитку успішних міжособових взаємовідносин для досягнення мети, поставленої в учбовому процесі.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work; взаємовідносини, вербальне спілкування, невер- бальне спілкування, когнітивне навчання, безпосередність