Методичні засади навчання іноземних студентів письма у вищому навчальному закладі - Чистякова, А.Б.; Чистякова, А.Б.; Chistyakova, A.B. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Центр міжнародної освіти, 2010)
У статті розглядається взаємозв’язок цілей, етапів і методичної організації системи навчання іноземних студентів письма на заняттях з мови у вищому навчальному закладі.
Методические основы обучения иностранных учащихся письму в вузе.
Methodic background for teaching writing to foreign students at the university.
The stipulation of interrelation of the objectives, stages and methodic organization of the system of writing learning in language classes during the whole period of foreign students’ studies at the university is considered in the article.
Keywords: system of exercises; writing; writing technique; письмо; техника письма; письменная речь; система упражнений; письмо; техніка письма; писемна мовленнєва діяльність; система вправ