Публічне управління: український вимір : матеріали науково-практичної конференції (7 грудня 2022 року, м. Харків) [Електронний ресурс] - (:unkn) unknown (My University, 2023)
У збірнику представлені матеріали виступів на науково-практичній конференції «Публічне управління: український вимір», проведеної кафедрою публічного управління і державної служби навчально-наукового інституту «Інституту державного управління» Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Висвітлено питання публічної політики у забезпеченні системних реформ в Україні, становлення та розвитку державного управління, місцевого самоврядування як форми публічної влади, професійної державної служби і цифрової трансформації. Для науковців, викладачів, державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування, аспірантів, студентів, представників громадськості, які цікавляться проблемами публічного управління.
Електронне наукове видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимах
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Research Subject Categories::TECHNOLOGY; Research Subject Categories::INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS; публічне управління; державне управління; місцевого самоврядування; публічна влада; публічна політика; системні реформи в Україні; професійна державна служба; цифрова трансформація; військова агресія рф; євроінтеграція; функціональний аудит; молодіжна політика; нотаріальна діяльність; проблем и інклюзії; неприбуткові організації; сфера будівництва житла; територіальні громади; соціальна нестабільність; громадські інституції; громадські ради; міська рада; розвиток капітального будівництва; нова генерація публічних службовців; електронне урядування; кейс-технологіх; медичні дисципліни; соціальні мережі; цифрові технології; медіа-комунікативний механізм публічного управління; освітні технології