Психолінгвальні закономірності відтворення художнього тексту в перекладі (на матеріалі англійської та української мов) - Засєкін, Сергій Васильович (My University, 2020)
Дисертацію присвячено вивченню психолінгвальних закономірностей як нетипових рис у перекладі художніх творів з англійської на українську.
Keywords: зіставний корпус; паралельний корпус; перекладна закономірність; процедурне значення; психолінгвістика; LIWC