Розвиток та основні проблеми залізничного транспорту Харківської області - Редін, В.І.; Решетов, І.К.; Лаптєв, В.Г. (My University, 2008)
У статті розкриваються особливості роботи залізничного транспорту, містяться матеріали про зна- чення залізничного транспорту в перевезенні вантажів, пасажирів та його вплив на економіку регіону. Розгля- нуто основні проблеми залізничного транспорту.
Keywords: магістральні шляхи; вантажоперевезення