Імпортні предмети в матеріальній культурі ранньоскіфського часу Більського городища - Чуділовська, Аліна Олегівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
В даній роботі вперше зроблено спробу каталогізації імпортних археологічних матеріалів ранньоскіфського часу, знайдених в Більському городищі, створення мапи знахідок та надання власного бачення висвітлення проблеми. Надалі плануються подальші дослідження та розширення цієї теми.
Imported objects in the material culture of the early Scythian period of the Bilsky settlement
Керівник: Шрамко Ірина Борисівна, кандидат історичних наук, доцент кафедри історіографії, джерелознавства та археології
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::Archaeology subjects; античний імпорт ранньоскіфського часу; Більське городище; кераміка; археологічний комплекс скіфського часу; імпортні артефакти передньоазійського походження; археологія; Більський археологічний комплекс; antique import of the early Scythian period; Bilsko settlement; ceramics; archaeological complex of the Scythian period; imported artifacts of pre-Asian origin; archeology; Bilsky archaeological complex